Om je beter van dienst te zijn maakt Geboortekaarten.nl gebruik van cookies. Door verder te browsen ga je akkoord met het gebruik van cookies. Instellingen
  0

Informatie

Gratis professionele opmaak van je geboortekaartjes

Tijdens de zwangerschap zijn er tientallen dingen te bedenken die moeten worden geregeld. Daarom zijn wij bij Geboortekaarten.nl van mening dat niet veel mensen er ook nog op zitten te wachten om helemaal zelf het geboortekaartjes te ontwerpen. Dat kan uiteraard wel, maar voor degene die hier niet op zit te wachten, hebben wij d├ę oplossing:

Gratis opmaak service

Het enige dat wij nodig hebben, is de te drukken tekst (al dan niet met fictieve naam en data). Wij zorgen dat deze tekst op de juiste manier op het kaartje komt te staan.
Met ruim 20 miljoen gedrukte kaarten en 20 jaar ervaring weten wij inmiddels wel hoe geboortekaartjes het beste kunnen worden opgemaakt en gedrukt. Je kunt het opmaken dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Het opmaken van je geboortekaartje doen wij snel en het is helemaal gratis!

Zelf je kaartje opmaken

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf je kaartje op te maken.
Vrijwel alle kaarten bieden de mogelijkheid om zelf de tekst op te maken en naar wens aan te passen. Wij voeren daarna nog een controle uit en sturen je vervolgens nog een leesproef toe. Voor sommige kaartjes is dit helaas niet mogelijk.