Om je beter van dienst te zijn maakt Geboortekaarten.nl gebruik van cookies. Door verder te browsen ga je akkoord met het gebruik van cookies. Instellingen
Al 20 jaar nr. 1

grootste aanbieder geboortekaartjes

Geboortekaartjes voor een jongen

In verwachting van een jongen? Gefeliciteerd! Dit blijde nieuws wil je natuurlijk aan iedereen laten weten. Bij Geboortekaartjes.nl heb je de keuze uit meer dan 900 verschillende ontwerpen, gericht op de geboorte van een zoon. Of je nu een stoere kaart zoekt of juist een schattig ontwerp, wij hebben voor iedereen hét perfecte geboortekaartje.

  • Zilverfolie
  • Goudfolie
  • Goudfolie

Geboortekaartje voor een jongen kopen

Kies het ontwerp van het geboortekaartje en doorloop het bestelproces. Je ontvangt van ons een e-mail met daarin de bevestiging van de bestelling. Vervolgens kun je in het aangemaakte account de bestelling volgen en eventueel benodigde bestanden aanleveren. We gaan daarna direct voor je aan de slag met een leesproef. Controleer deze goed op fouten.


Na de geboorte van je zoontje kun je aan ons de definitieve geboortegegevens doorgeven. Geef je voor 12.00 uur de gegevens door, dan worden de kaartjes dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.

Stijlen geboortekaartjes jongen

Je vindt bij ons geboortekaartjes in verschillende stijlen. Van kaartjes met een blauwe kleur, patronen of jungle tot stoere, handgetekende en design geboortekaartjes. Ook hebben we verschillende speciale ontwerpen. Denk aan een kaartje in drieluik of vierluik, een babypaspoort of foliedruk.

Geboortekaartje met eigen foto

Voor een nog persoonlijkere touch kun je kiezen voor een geboortekaartje met een eigen foto van je pasgeboren zoon. De bestanden lever je eenvoudig aan via je eigen account. In onze ontwerptool is het mogelijk om het hele kaartje naar wens aan te passen. Je ontvangt altijd een digitale leesproef van ons om te controleren of alles goed op het kaartje staat.

Extra’s bij het geboortekaartje

Wil je jouw geboortekaartje extra speciaal maken? Bij Geboortjekaartjes.nl kun je kiezen tussen vele versieringen voor de kaart. Kies bijvoorbeeld voor strikken, veertjes of bedeltjes met de naam van de kleine. Maak het plaatje compleet door gebruik te maken van onze persoonlijke sluitzegels op de envelop. Zo maak je het geboortekaartje extra bijzonder.

Veelgestelde vragen

Welke tekst moet ik op het geboortekaartje voor mijn zoon zetten?

Weet je niet wat je op het kaartje wilt zetten? Bekijk dan onze inspiratiepagina die vol staat met voorbeelden. Misschien staat daar een goed idee tussen!

Hebben jullie ook geboortekaartjes voor een broertje of zusje?

In blijde verwachting van een broertje of zusje? Gefeliciteerd! We hebben verschillende kaarten met daarop teksten als “Hoera! Een broertje!” of “Ik word een grote zus!”.

Hebben jullie ook geboortekaartjes voor een tweeling?

In blijde verwachting van een tweeling? Gefeliciteerd! We hebben verschillende kaarten met daarop een tweeling en teksten als “Hoera! Een tweeling!”.

Kan ik een eigen foto toevoegen aan mijn kaartje?

Ja, bij Geboortekaartjes.nl is het mogelijk om een ontwerp te kiezen en dat helemaal te personaliseren met bijvoorbeeld een eigen foto op het kaartje.

Kan ik een proefdruk ontvangen?

Je krijgt van ons een leesproef. Die vind je op de statuspagina van je account. In de leesproef staat alles opgemaakt zoals we het daadwerkelijk gaan drukken. Wil je liever een fysiek proefkaartje ontvangen, dan is dat ook mogelijk. Voor € 1,- sturen we een gedrukt kaartje naar je op. Wil je alleen zien hoe het kaartje eruitziet? Dan is het mogelijk om drie gratis modelkaartjes toegestuurd te krijgen. Zo krijg je alvast een beeld van het materiaal, de grootte en de afbeeldingen. Bij meer dan drie kaartjes betaal je € 1,30 per extra modelkaartje.

Contact opnemen met Geboortekaartjes.nl

Heb je nog vragen over de bestelprocedure van een geboortekaartje of een andere vraag? Onze klantenservice is elke werkdag bereikbaar van 09.00 – 12.15 uur en van 13.15 – 17.00 uur. Je kunt ons bellen via 079 361 34 65 of een mail sturen naar info@lacarte.nl.