Om je beter van dienst te zijn maakt Geboortekaarten.nl gebruik van cookies. Door verder te browsen ga je akkoord met het gebruik van cookies. Instellingen
Al 20 jaar nr. 1

grootste aanbieder geboortekaartjes

Geboortekaartjes voor een meisje

Je bent in verwachting van een meisje, gefeliciteerd! Omdat je iedereen na de geboorte wilt laten weten dat jullie dochter is geboren, is het wel zo leuk om een geboortekaartje te versturen. Bij ons heb je keuze uit meer dan 900 verschillende ontwerpen, gericht op de geboorte van een meisje. Of je nu een stoer of juist een schattig ontwerp zoekt, wij hebben voor iedereen hét perfecte geboortekaartje.

  • Goudfolie
  • Koperfolie
  • Zilverfolie
  • Goudfolie
  • Koperfolie
  • Zilverfolie
  • Zilverfolie
  • Koperfolie
  • Goudfolie

Geboortekaartje voor een meisje kopen

Een geboortekaartje voor een meisje koop je eenvoudig op Geboortekaartjes.nl. Kies het kaartje, plaats het in het winkelmandje en doorloop het bestelproces. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je per e-mail een bevestiging. In je account kun je je bestelling volgen en de benodigde bestanden aanleveren. Vervolgens gaan we voor je aan de slag en maken we een leesproef van het kaartje. Controleer goed of er geen fouten in het kaartje staan. Na de geboorte kun je de definitieve geboortegegevens doorgeven. Wanneer je dit in de ochtend voor 12.00 uur doorgeeft, worden de kaartjes dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.

Stijlen geboortekaartjes meisje

Je vindt bij ons geboortekaartjes in verschillende stijlen. Van kaartjes met felle kleuren, cartoon of humor tot vintage, klassieke en originele geboortekaartjes. Ook hebben we verschillende speciale ontwerpen. Denk aan een kaartje in drieluik of vierluik, een babypaspoort of foliedruk.

Geboortekaartje met eigen foto

Voor een nog persoonlijkere touch kun je kiezen voor een geboortekaartje met een eigen foto van je pasgeboren dochter. Bestanden aanleveren gaat eenvoudig via je eigen account en het is mogelijk om het hele kaartje naar wens aan te passen. Wil je eerst een proefdruk ontvangen? Dat kan! Daarnaast ontvang je altijd een digitale leesproef om te controleren of alles goed op het kaartje staat.

Extra’s bij het geboortekaartje

Wil je jouw geboortekaartje extra uniek maken? Bij Geboortjekaartjes.nl kun je je kaartje versieren met speciale tierelantijntjes. Versier je kaartje met strikken, veertjes of bedeltjes met de naam van de kleine. Maak het plaatje compleet door gebruik te maken van onze persoonlijke sluitzegels op de envelop. Zo maak je het geboortekaartje extra speciaal.

Veelgestelde vragen

Welke tekst moet ik op het geboortekaartje voor mijn dochter zetten?

Dat mag je natuurlijk helemaal zelf bepalen. We begrijpen dat het bedenken van zo’n tekstje niet meevalt, daarom hebben we een hele pagina met inspiratie voor je opgesteld.

Hebben jullie ook geboortekaartjes voor een broertje of zusje?

In blijde verwachting van een broertje of zusje? Gefeliciteerd! We hebben diverse kaarten met daarop teksten als “Hoera! Een broertje!” of “Ik word een grote zus!”.

Hebben jullie ook geboortekaartjes voor een tweeling?

In blijde verwachting van een tweeling? Gefeliciteerd! We hebben diverse kaarten met daarop een tweeling en teksten als “Hoera! Een tweeling!”.

Kan ik een eigen foto toevoegen aan mijn kaartje?

Bij Geboortekaartjes.nl is het mogelijk om een eigen foto aan het kaartje toe te voegen. Je kiest een ontwerp uit en dit kun je vervolgens helemaal naar smaak aanpassen en een foto toevoegen.

Kan ik een proefdruk ontvangen?

Je krijgt van ons een leesproef. Deze is te vinden in je account op de statuspagina. In de leesproef staat alles opgemaakt zoals het gedrukt wordt. Het is ook mogelijk om tegen betaling een fysieke proefdruk te ontvangen. Daarnaast kun je gratis een modelkaartje ontvangen. Dit is een kaartje zonder tekst om een beeld te krijgen van het materiaal, de grootte en de afbeeldingen. Bij meer dan drie kaartjes betaal je € 1,30 per extra modelkaartje.

Contact opnemen met Geboortekaartjes.nl

Heb je nog vragen over de bestelprocedure van een geboortekaartje of een andere vraag? Onze klantenservice is elke werkdag bereikbaar van 09.00 – 12.15 uur en van 13.15 – 17.00 uur. Je kunt ons bellen via 079 361 34 65 of een mail sturen naar info@lacarte.nl.