Om je beter van dienst te zijn maakt Geboortekaarten.nl gebruik van cookies. Door verder te browsen ga je akkoord met het gebruik van cookies. Instellingen
  0

Informatie

3 gratis proefkaartjes

De eerste drie proefkaarten zijn bij ons geheel gratis aan te vragen. Zo kun je de kwaliteit van onze geboortekaartjes eerst zelf ervaren en weet je zeker dat het kaartje helemaal naar wens is.

Eenvoudig proefkaartjes aanvragen

Gratis opmaak

Je kunt de geboortekaartjes bij ons eenvoudig volledig naar wens aanpassen. Geen zin of tijd om je kaartje zelf op te maken? Laat jouw kaartje dan GRATIS opmaken door één van onze professionele ontwerpers.

Meer over deze gratis opmaakservice

Klantbeoordelingen

Wat klanten van onze geboortekaartjes en dienstverlening vinden? Lees de klantbeoordeling op de onafhankelijke review site eKomi.

Lees de beoordeling van onze klanten

Webshop Keurmerk

Geboortekaarten.nl is (onder de naam Geboortekaartjes.nl) aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Je bent er zo van verzekerd dat je in deze webshop veilig en betrouwbaar online geboortekaartjes kunt bestellen.

Algemene voorwaarden Geboortekaarten.nl

Over ons

Achter Geboortekaarten.nl staat een heel hecht team van mensen die er alles aan doen je op een snelle, efficiënte en persoonlijke manier te helpen bij het uitzoeken, bestellen en drukken van je kaartjes.

Wij stellen ons graag aan u voor