Om je beter van dienst te zijn maakt Geboortekaartjes.nl gebruik van cookies. Door verder te browsen ga je akkoord met het gebruik van cookies. Instellingen
  0

Handige pagina's

Goed om te weten voordat
je geboortekaartjes bestelt

Geboortekaartjes ontwerpen

Uit ervaring weten wij dat het opmaken van geboortekaartjes vaak lastiger is dan je denkt. Er zijn veel sites waarbij je zelf je geboortekaartje helemaal kunt ontwerpen, maar in veel gevallen is het eindresultaat niet wat je ervan verwacht.

Geboortekaartjes zelf ontwerpen of laten ontwerpen door onze professionele ontwerpers?

Professionele ontwerpers met passie

Als je geen zin en tijd hebt om zelf de geboortekaartjes op te maken, hoef je ons alleen maar een voorlopige tekst te sturen en onze ervaren ontwerpers doen de rest.
Het mooi opmaken van geboortekaartjes is een specialistisch werkje, hetgeen ontwerpers al jaren doen.

Deze opmaak service is helemaal gratis en is mogelijk bij alle geboortekaartjes op onze website.

Mocht je nou toch zelf aan de slag willen, dat kan! Bij de meeste kaartjes kun je met behulp van onze ontwerptool, de standaard opmaak van het kaartje helemaal zelf aanpassen. Je ziet meteen hoe jullie eigen tekst er op het kaartje uit komt te zien met de juiste lettertypes en kleuren.

Ontwerp geboortekaartje kiezen op thema

Snel een keuze maken uit de vele geboortekaartjes via thema's.

Geboortekaarten.nl is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en drukken van geboortekaartjes. Wij hebben een enorme online collectie geboortekaartjes die regelmatig wordt aangevuld met nieuwe ontwerpen. Er is voor ieder wat wils. De kans is dus groot dat jullie perfecte geboortekaartje in ons assortiment zit.

Om gemakkelijk te kunnen zoeken in het enorme aanbod geboortekaartjes, kun je de kaartjes filteren op verschillende categorieën, kaartsoort, stijlen, dieren en figuren. Ook bieden we de kaarten aan in de collecties van de verschillende uitgevers. Daarnaast kun je de kaartjes sorteren op prijs, populariteit en op de nieuwste kaarten.